Julrim

Jag har en egen julrimsverkstad, dvs jag får frågor om vilka rim man kan skriva till olika julklappar.
Skicka in din julklapp och kanske ngt om personen som ska få den så hjälper jag dig med roliga julrim!


Eftersom:


Om du julrimmet missa
jultomten, nästa år, dig dissa...



/
Blondinbonden

Drömbänken


Idag gick jag förbi Drömbänken på morgonpromenaden.

Jag tipsar, slå er ner en sväng och dröm litegrann på drömbänken. Även om bänken står i skogen nära järnvägsspåret och industrierna så är det en äkta drömbänk. Prova själva.



Drömbänken



/Blondin "drömmaren" bonden

BB listar

de läskigaste människorna just nu :

1. Anna Anka

2. Vellingepolitikerna

3. Bonden Roger Karlsson


Trevlig älg!

/
Blondinbonden


Gården Ink.

Börjar bli känd på bloggandet så jag har bestämt mig för att faktiskt börja skriva autografer och signa mina fans prylar.

Började faktiskt för några dagar sedan med att låta böja till en plåt på en killes epa. För att han skulle minnas från vem så märkte jag den med en hästsko. Är ganska nöjd faktiskt. Fick väldigt lite tid att förbereda mig, han dök nämligen upp från ingenstans och hade väldigt bråttom. Först verkade han lite fundersam men jag tror han insåg konsten i det till slut. Tyvärr fick jag inte till någon bild som jag kan lägga upp men jag tror att epan kommer rulla runt i stan och visa upp "my work". Förhoppningsvis blir människor inspirerade och kanske kommer till mig för fler lite udda signeringar.

Det positiva med den här marknadsföringen är ju också att epa-bilarna går mycket långsammare än riktiga bilar. Det är alltså lättare att verkligen se och känna konsten när epan åker förbi än en ny flashig BMW M5. BMWn hinner man inte ens reagera, än mindre se mitt arbete, sen är den borta. Mina "final thoughts" från det här är alltså att jag är glad att jag ändå tog mig tid att signera trots den knappa tiden.

Det slog mig också att man kanske skulle starta en TV-serie liknande Miami Ink och LA Ink. Någon därute som har kontakter med TV-bolag som är intresserade?

/Blondinbonden


RSS 2.0