Peter Griffin

är ju alldeles för mycket eller alldeles för bra. För barnslig, för töntig, för idiotisk. Kärt barn har många namn. Har vi något att lära av den fete karln som TV6 visar upp 20.30 varje vardagkväll? Den dumme, jävla idioten, kvinnohatande, kränkande mannen som uttnyttjar sin fru och sin dotter för att själv vinna. Han som tillsammans med sina barn ritar en tecknad serie och sparkar sin dotter för att hon inte "fattar grejen". Den tecknade serien om Handi-Quacks, ett gäng handikappade ankor är tanken försöker han pressa ut via sin fru som precis fått ett ankarjobb på en tvkanal.
 
Han har tom en jingel: one day three ducks where crossing a road, going to get som soda, but they weren't looking where they were going, and a bus came along and hit them hard, now they'r handicaaaaap and, ...an.....an.. No that's pretty much it. HANDI-QUACKS! And they never got their sodaaaa!

Jingeln som för övrigt håller samma mått som melodifestivallåtarna idag, och samma nivå som bolibompa-bandet och för att inte tala om alla radioreklamjinglar. tydligen ska det bero på att det enda ungar lär sig att sjunga idag är reklamlåtar. det är bland annat därför man väljer så trudiluttiga melodier och idiotiska texter. Stackars Peter, Jag sågar hans jingel så hårt.

Egentligen skrev jag hela den här "recensionen" av Peter Griffin för att få uppmärksamhet för jingeln, jag kan nämligen inte sluta sjunga på den. Den är med andra ord precis lika rutten som vilken poplåt som helst, den fastnar.

Lite gran som genom eld som spelas flitigt nu. Vad menar killen med "vi kan gå i genom eld, ARTIFICIELLT" What? Alltså, vi kan gå igenom elden på låtsas eller vad fan? jag tror alla förstår att han menar bildligt men måsta han lägga till konstgjort efter en hyfsat söt textrad? Oojoj. Skön låt för övrigt, bra med lite svenska i musikdjungeln.


Dags för en kaffe till

Blondinbonden



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0